Coronavirus (COVID19) dhe pirja e duhanit

Covid19 dhe Smoke

Pirja e duhanit dhe koronavirusi. Të dhëna të azhurnuara për maj 2020. Gjithnjë e më shumë informacion po vijnë se duhanpirësit coronavirus anashkalojnë dhe nuk është e lehtë për duhanpirësit që të infektohen me koronavirus. Pse ndodh kjo mbetet një mister. Toli i duhanit Toli neutralizon virusin, bën vetë nikotinë disi ... Lexoni të plotë

Dëmtoni nga tymi i dorës së dytë

dëm nga tymi i dorës së dytë

Cili është dëmi nga pirja e duhanit pasiv dhe çfarë e bën në të vërtetë një person të marrë frymë në frymën e duhanit të njerëzve të tjerë? Nëse një person nuk pi duhan, ai ose nuk do të jetë në një dhomë të tymosur, ose do të marrë ende një dozë dehjeje, e cila sigurisht që është e dëmshme për trupin, por jo aq shumë ... Lexoni të plotë

⚡ Pirja e duhanit dhe koronavirusi. Të dhëna të reja.

Pa tym, do të jetë bosh

Sipas të dhënave të azhurnuara dhe të hulumtuara vazhdimisht për COVID19, infeksioni koronavirus është një sëmundje sistemike. Kjo do të thotë që i gjithë organizmi mund të preket, dhe jo vetëm mushkëritë, dhe me procese inflamatore të traktit të sipërm respirator si me sëmundjet e frymëmarrjes, infeksioni mund të zhvillohet më tej ... Lexoni të plotë

Pirja e duhanit dhe koronavirusi

Tymi dhe koronavirusi

Prill 2020. Bota do ta kujtojë përgjithmonë këtë herë. Infeksion viral i SARS-C0V-2 i shkaktuar nga sëmundja COVID-19. Komplikimet e shkaktuara nga infeksioni koronavirus nuk janë të kufizuara në pneumoni atipike, ka prova që virusi shkakton dëmtim të trurit, mund të depërtojë në traktin gastrointestinal ndërsa mbetet atje, duke shkaktuar përkeqësim dhe të ndryshme ... Lexoni të plotë

Si të mos prisheni pasi të hiqni dorë nga pirja e duhanit

mos pini duhan pasi të hiqni dorë

Vendosa ta lë duhanin, por NUK e ndezi përsëri. Kjo temë nuk është e re, tashmë mjaft e lodhur nga shumë pushime, por nuk ka humbur rëndësinë e saj. Unë po shkruaj këtë post tani dhe mendoj se nuk kam pirë duhan për një kohë të gjatë, nuk tërhiqem nga pirja e duhanit, as nuk mendoj ... Lexoni të plotë